(►) Mutatjuk, ki nyerte meg a páros belépőt
Kultúra

(►) Mutatjuk, ki nyerte meg a páros belépőt

Hétfőn egy nyereményjátékot hirdettünk, amiben Buch Tibor színművész és barátai jótékonysági koncertjére lehetett jegyet nyerni. Megtartottuk a sorsolást, most pedig megmutatjuk, kinek kedvezett a szerencse.

Újabb jótékonysági estet szervez városunkban Ekéné Misándi Klára. A program teljes bevételét a Benjámin Szociális Intézmény javára ajánlják fel. A cél, hogy az ott lakó fiatalok június végén el tudjanak menni egy nyaralásra. A programon Buch Tibor színművész és barátai adnak elő ismert dalokat, közben pedig egy-két emlékezetes történet is elhangzik majd a fellépőktől.

Szerkesztőségünk hétfőn nyereményjátékot indított, amiben egy páros belépőt lehetett megnyerni a június 16-ai eseményre. Kérdésünk az volt, hol rendezik meg a koncertet. A helyes válasz a kiskunhalasi református templom volt. Mellékelt videónkból kiderül, ki volt a legszerencsésebb játékos.

A nyertes a jegyeket a Halasmédia Sétáló utcai ügyfélszolgálatán veheti át, nyitva tartási időben. Köszönjük mindenkinek a részvételt!