Nem számít a kor, ha zenéről van szó
Kultúra

Nem számít a kor, ha zenéről van szó

Több generáció együtt énekel, zenél a Csorvási és barátai formációban. A csapat legutóbb a Közösségek Háza nagytermében adott koncertet, ahol régi, jól ismert dalokat és friss slágereket is előadtak.

A kiskunhalasi T-Band zenekar 15. születésnapi koncertjének egyik vendégfellépője volt Csorvási Zoltán, aki ezúttal fiatal barátaival állt közönség elé.

- Nagyon boldog vagyok, amiért megélhettem azt, hogy mai, középiskolás fiatalokkal zenélhetek együtt, egy színpadon. Az pedig még nagyobb dolog, hogy barátaimnak nevezhetem őket. A gitártanáruk vagyok, de bátran mondhatom, hogy ez a kapcsolat sokkal több tanár-diák viszonynál. Nem akarok fiatalnak tűnni közöttük, de a közös munka eredménye, hogy én is átveszem azt a lendületet, azt a stílust, ami őket jellemzi. A repertoárunkat éppen ezért egy kettősség jellemzi. Ők is hozzák a kedvenc dalaikat, én is nagyon sok jó slágert ajánlok nekik, ebből pedig összeáll egy végtelenül színes műsor – nyilatkozta Csorvási Zoltán, a zenekar alapítója.

Mint a csapat neve is jól mutatja, valóban igazi barátokról van szó, akik élveznek minden színpadon együtt töltött percet.

- Nagyon jól együtt tudunk működni, a közös zenélés igazi baráti társasággá formált minket. Ehhez kell persze egy vezető egyéniség, aki nálunk egyértelműen Zoli bácsi. Az a legjobb benne, hogy csak dicsérni tud bennünket, ami nagyon jó érzés nekünk, felnézünk rá – árulta el Szabó Áron Timóteus basszusgitáros.

Még több cikk

Sose halok meg?

Sose halok meg?

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal