Nyári programlehetőségek
Kultúra

Nyári programlehetőségek

Bár az elkövetkező hetekben kissé Halas kulturális élete is nyári szabadságra megy, érdemes lesz ellátogatni néhány helyszínre ez idő alatt is. Mutatunk pár tippet.

Az elmúlt hetek nagysikerű rendezvényei után újabb előadással folytatódik a Forrás- Új Tükör Klub sorozata. Július 20-án, kedden Urbán Ágnes személyi edző lesz a vendég, aki többek között pályájáról és az egészséges életmód fontosságáról beszél majd. A program 18 órakor kezdődik a Közösségek Háza nagytermében. A belépés természetesen most is díjtalan.

Kiskunhalas a XXI. században. Ez a címe Anda Péter fotográfus kiállításának, melynek ünnepélyes megnyitójára július 30-án, pénteken 17 órától kerül sor a Berki Galériában. A változatos témákat, eseményeket, személyeket bemutató fényképek mind városunkhoz kötődnek. A tárlatot Szabó Edina hobbifotós nyitja meg, a jó hangulatról pedig a 5NonBonds zenekar gondoskodik.

Ahogyan adásunk elején már láthatták, az elmúlt hétvégén megnyílt a Fotótanoda 2018-2021 elnevezésű fotókiállítás. A tárlat még két hétig lesz látogatható a Közösségek Háza nagytermében. Érdemes végignézni a 13 kiskunhalasi hobbifotós fényképeiből álló színes válogatást! A képek nyitva tartási időben tekinthetők meg.