Programkavalkád volt Kelebián
Kultúra

Programkavalkád volt Kelebián

Koncertek, kiállítások, humorelőadás és utcabál is várt a napokban megrendezett XVII. Kelebiai Kárpát Fesztivál résztvevőire. A színes programkínálat idén is sokakat vonzott.

A gasztronómia és a kultúra is komoly szerepet kapott a 2022-es Kelebiai Kárpát Fesztiválon. A szervezők a családok minden tagjára gondoltak a fellépők kiválasztásakor. A kicsiket többek között a Langaléta garabonciások szórakoztatták, de a Szegedi Látványszínház műsora is sok tapsot kapott a publikumtól.

Sokan figyelték érdeklődve a kiskunhalasi Juma Kutyaiskola bemutatóját a színpad előtti területen. A nap egyik sztárfellépője Maksa Zoltán humorista volt, aki jól ismert stílusában adta elő a közönséget mosolyra fakasztó gondolatait.

Ezt követően a Suhancok formációt láthatták a jelenlévők, majd több tánccsoport is színpadra lépett, különböző tájegységek, népcsoportok koreográfiáit bemutatva.

Ahogy leszállt az est és besötétedett, az Auria Tűzzsonglőrök látványos bemutatóját élvezhette a közönség. Ezután már a minőségi élőzenéé volt a főszerep. A jó hangulatról a Welcome Band gondoskodott. Az est sztárvendége Hevesi Tamás volt, aki közel hatvan percen keresztül énekelt élőzenés kísérettel.