Programok az elkövetkező napokra
Kultúra

Programok az elkövetkező napokra

Beszélgetés a géniusszal, kiállítás, színház és adventi rendezvények. Sok program várja az érdeklődőket az elkövetkező napokban Halason. Egy kis ízelítő a kínálatból.

Találkozás a géniusszal. Dr. Kovács Attila kvíznyertes főorvos lesz a Forrás Új-Tükör Klub vendége. A beszélgetés november 22-én, kedden 18 órakor kezdődik. Minden érdeklődőt vár a Sétáló utcai Közösségek Házába a szervező Halai Média és Kultúra Kft.

Fotókiállítás mutatja be Kiskunhalas természeti értékeit. November 24-én 18 órakor nyitja meg a tárlatot Kohout Zoltán. Helyszín a Sétáló utcai Közösségek Háza. Ezen az eseményen lesz a fotópályázat díjkiosztó ünnepsége is.

November 28-án zárul a halasi őszi színházi évad a Jaj, nagyival, de már megjelent a jövő tavaszi évad kínálata is. A Szív hídjai, a Tökéletes szerelem és a Miért nem marad reggelire, című darabokat láthatják majd a színházkedvelők. Többek között Udvaros Dorottya, Gregor Bernadett, Köllő Babett és Kautzky Armand alakítják a főbb szerepeket. A korábbi bérletesek november 29-én és 30-án, az új bérletesek december elsejétől érdeklődhetnek a Halasi Média és Kultúra Kft. Sétáló utcai ügyfélszolgálatán.

12 országot átívelő virtuális utazás. Ihász Anita Kanapéutazások című könyvének bemutatója november 29-én, kedden 18 órakor kezdődik. Helyszín a Sétáló utcai Közösségek Háza.

Még több cikk

(►) Sose halok meg?

(►) Sose halok meg?

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal