Sikeres volt a Gyermeknapot záró főtérparty
Kultúra

Sikeres volt a Gyermeknapot záró főtérparty

Szombaton Gyermeknapra hívta a térség lakóit a szervező Halasi Média és Kultúra Kft. Az egész napos programsorozat estei felvonása hat órakor a Halas Concert Band fellépésével kezdődött. A zenészek Lauer Zsolt karnagy vezetésével többféle zenei irányzatból adtak ízelítőt a közönségnek. A folytatásban színpada lépett az 5 non bonds zenekar, Dallos Bogi és együttese, majd DJ Sentinel hajnalig tartó bulija zárta a napot.

Programból, játékból és zenéből nem volt hiány szombaton a kiskunhalasi főtéren, a Nyárindító Főtérparty és Street Food Show szervezői minden napszakra tartogattak valami eglepetést. Kora este a Halas Concert Band tagjai léptek a színpadra, több mint másfél órán keresztül vidám muzsikával, filmslágerekkel zengték be a halasi főteret. A fúvósmuzsikát követően már egy másik zenei stílus képviselői az 5 non bonds zenekar tagjai akusztikus zenével, angol nyelvű dalokkal, jó hangulattal szórakoztatták a vendégeket. Jeszenszky Zoltán, Jeszenszky-Sebők Judit, Borsódy László és Kiss Csaba mellé Jeszenszky Laura is bekapcsolódott, repertoárjukban a Gyermeknaphoz kapcsolódó dalokat is hallhatott a közönség.

We all. Ezzel a dallal robbant be a zenei életbe a győri énekesnő, aki az est során fokozta a hangulatot a kiskunhalasi főtéren. Dallos Bogi és zenekara nagy sikert könyvelhetett el Kiskunhalason.  Az elmúlt években Dallos Bogi az egyik legismertebb fiatal énekesnő lett hazánkban, a közönség előtt vált érett nővé. A zenei karrier mellett televíziós műsorvezetőként és influenszerként is dolgozik, sikerét jól mutatja, hogy a koncertet követően kígyózó sorokban álltak sorba a rajongók az autogramért.

Az est zárásaként DJ Sentinel állította fel a nagyszínpad előtt a keverőpultját és szórakoztatta a főtérparty közönségét.

A főtéri programok a mai napon az Erős emberek viadalával folytatódnak.