„Számomra az X-Faktor a mentorházban ért véget”
Kultúra

„Számomra az X-Faktor a mentorházban ért véget”

Komoly fordulópontjához érkezett a 2021-es X-Faktor vasárnap este. Kiderült, a mentorok kiket szeretnének magukkal vinni az élő show műsorba. Az esélyesek között ott volt Fazekas Eszter is. Hiába nyújtott remek formát, mentora, Gáspár Laci végül úgy döntött, nem szeretne tovább együtt dolgozni a kiskunhalasi tehetséggel.

A műsor adásba kerülése óta a nézők több platformon is hangot adtak negatív véleményüknek azzal kapcsolatban, hogy a mentorok több esetben is inkább az extravagáns, különleges karaktereket juttatták tovább, nem pedig a jó hangú, „hétköznapi” énekeseket.

Fazekas Eszter azonban nem kesereg, a műsornak köszönhetően új energiák szabadultak fel benne, amiket igyekszik előnyére fordítani.

Emlékszem, amikor az első fordulóra igyekeztem olyan sok ismerősöm, barátom kérdezgette, hogy biztosan jó ötlet-e jelentkezni, hogy én is kicsit elbizonytalanodtam. De most már biztosan mondhatom, hogy igen. Jó ötlet volt, még így is, hogy ez élő show-ban nem vehetek részt. Látom, érzem, hogy mennyit fejlődtem és rengeteg tehetséges embert ismerhettem meg. Nem a szomorkodásnak van itt most az ideje, büszke vagyok arra, amit elértem és megyek tovább a nekem szánt úton! Nemsokára nektek is megmutathatom, min dolgozunk éjjel-nappal. Én már nagyon izgulok, remélem, nektek is tetszeni fog az új dal! Köszönöm a rengeteg támogatást a családomnak, barátaimnak, ti voltatok, vagytok és lesztek a biztos pont! Köszi, a szomszédnak is, aki kibírta, hogy 0-24ben gyakorlok” – írta közösségi oldalán Eszter.