(►) Szegedi szakács az Év Hangja
Kultúra

(►) Szegedi szakács az Év Hangja

2015-ben már hetedik alkalommal rendezte meg a Halasmédia a Pont Karaokeversenyt. A döntő felvételére október közepén került sor, az elmúlt hetekben a televíziónézők pedig azt láthatták, mely produkciók előadói voltak az ítészek szerint a legkiemelkedőbbek. A top9-es mezőnyből kerültek ki végül a dobogósok is. Idén a szakmai zsűri tagjai egyöntetűen a szegedi Oláh Majának szavazták meg a műsor fődíját.

 
Az eredményhirdetésen derült ki, hogy a közönség kedvence ebben az évben Szőke Janka volt, aki online szavazásunkon több, mint 300 voksot gyűjtött össze.
 
Különdíjat kapott a mezőny egyetlen duettprodukciója (Kecelbeat - Paplanos Péter, Lengyel Sándor) és Kurcz Alexandra.
VII. Pont Karaokeverseny eredményhirdetés 26
A képzeletbeli dobogó harmadik fokára ebben az évben a budapesti Kovács Réka állhatott, a második Pócsik Dániel lett. Az évad abszolút győztese, az Év Hangja a szegedi Oláh Maja, aki szakácsként dolgozik a mindennapokban. Mint az a mellékelt videóból is kiderül, a győztes egyáltalán nem számított arra, hogy a zsűri őt választja legjobbnak.
A nyertes a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából profi körülmények között készíthet el egy saját demo CD-t, amihez sminkesek, fotósok és hajszobrászok segítségével egy borító is készül majd. Mint az eredményhirdetésen kiderült, Maja rendszeresen posztol videókat vlogjába, ahonnan természetesen a karaokeversennyel kapcsolatos posztok sem maradhattak ki. Nézze meg, mikét örül a nyertes a Pont stúdiójában!
A díjátadón készült képeinket ITT tekinthetik meg.
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter