Szívvel-lélekkel énekelték a musical dalokat
Kultúra

Szívvel-lélekkel énekelték a musical dalokat

Ismert musical slágerek, hosszas vastaps, határtalan jókedv. Így foglalhatnánk össze röviden azt a gálaműsort, melynek a Közösségek Háza udvara adott otthont, pénteken este. A fellépő csapatot halasi és környékbeli fiatalok, felnőttek alkották.

Akik pénteken este Kiskunhalas belvárosában jártak, biztosan hallhatták azt a nagysikerű zenés műsort, amit egy, a közelmúltban alakult formáció tagjai adtak elő. A Közösségek Háza udvarán foglaltak helyet a zeneszerető halasiak, a fellépők pedig lelkes diákok és felnőttek voltak, akik szintén imádják a musicaleket.

- Csapatunk nagyon színes, hiszen vannak, akik már sok előadásban szerepeltek, de vannak olyanok is, akiknek gyakorlatilag ez lesz az első ilyen jellegű fellépésük. Közös bennük, hogy imádják a zenét. A csoport egy részét az Alapfokú Művészeti Iskolában tanítom, a többiekkel pedig már régóta együtt dolgozunk különböző produkciókban. Azok, akik tapasztaltabbak, saját maguknak választottak dalt ma estére, másoknak pedig én segítettem a döntésben – árulta el Fodorné Zöldi Nikolett, a csapat vezetője.

Fodor Fruzsina több produkcióban is részt vett az este során. Kérdésünkre elmondta, nagyon szereti ezt a csapatot, hiszen a próbák mindig remek hangulatban telnek, a közös dalok során pedig mindenki arra törekszik, hogy együtt, a lehető legjobb élményt tudják nyújtani a közönségnek.

Az est során, a publikum találkozhatott igazi nagy visszatérőkkel is, akik több évnyi kihagyás után álltak újra színpadra.

- Bevallom őszintén, hogy izgulok. Pedig korábban ez rám egyáltalán nem volt jellemző. De most kimaradt pár év, így nagy feladat lesz újra közönség elé állni. A musicalek mindig is közel álltak a szívemhez, így nagyon örülök, hogy ezen az estén csupa ilyen sláger csendül fel. Titkon abban is bízom, hogy ez egyfajta alakuló ülés részünkről, és újra előkerülnek majd a régi jelmezek, leporoljuk a technikai eszközöket, aztán pedig jöhetnek olyan előadások, mint amiket korábban megszokhattak tőlünk az emberek – nyilatkozta Fodor Tamás.

A produkciók sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az est során a közönség többször is hangos vastapssal jutalmazta a látottakat, hallottakat.