Szombaton zenéről, táncról szól a város
Kultúra

Szombaton zenéről, táncról szól a város

Két nagyszabású kulturális csemege kínál szabadidő hasznos eltöltést a Kiskunhalason élőknek, vagy a városunkba ellátogatóknak. Napközben és este is Halasról szól a harmonika címmel harmonika kiállítás és koncert (szabadtéri is a főtéren) helyszíne lesz városunk. A Stúdió 2000 TSE pedig a táncvilágnapjához köthető nagyszabású és hagyományos táncgáláját tartja este 7 órától a Dékáni sportcsarnokban.

Április 20-án egy napra a Csipke városa a harmonika városává is válik. Azoknak, akik már ismerik ezt a hangszert és azoknak is, akik még nem, egyszóval a Kardos Zsolt harmonika előadó és barátai rendezvénye mindenkinek szól. Szombaton délelőtt szabadtéri harmonika zenekari koncert lesz a főtéren, este pedig egy ültetett gálakoncert a meghívott fellépőkkel a Tiszti klubban. A népszerű vendéglátó és rendezvényhelyszínen már reggeltől kezdődően egész nap egy olyan hangszerkiállítás, amely során nemcsak felsorakozik a változatos harmonika modellek sokasága, hanem hangszer bemutatóval, szaktanácsadással is állunk az érdeklődők, kíváncsiskodók rendelkezésére. Bővebb információ a +36 70 414 7107 telefonon elérhető.

Szintén szombaton este lesz egy nagy zenés-táncos rendezvény a Dékáni sportcsarnokban. A Stúdió 2000 TSE egy év kihagyással ismét megszervezi a hagyományos táncgáláját. A rendezvény 19 órai kezdéssel indul és két felvonásban a latin, standard és formációs táncok világába varázsolja az érdeklődőket. Belépőjegyek a helyszínen a gála előtt vásárolhatók.

Képek: archiv/Kardos Zsolt