Ünnepi hangolódás, Orsovai Renivel
Kultúra

Ünnepi hangolódás, Orsovai Renivel

Pénteken délután és este a jótékonyságé, majd a kiváló zenéké volt a főszerep az Adventi udvarban, mely idén a városháza díszudvarában kapott helyet. A Kiskunhalasi Rotary Club diákokat jutalmazott meg, kiváló teljesítményükért, ezt követően pedig helyi és országosan ismert előadók érkeztek a színpadra.

Pénteken délután, a Kiskunhalasi Rotary Club tagjainak meghívására, általános- és középiskolás diákok gyülekeztek az Adventi udvarban. A közös az volt bennük, hogy kimagasló tanulmányi-, illetve sporteredményeket tudtak felmutatni, a rotaristák pedig egy-egy szép ajándékcsomaggal motiválták további kitartó munkára a fiatalokat.

A Bibó István Gimnázium diákjai, pedagógusai ünnepi hangulatú versekkel, dalokkal köszöntötték a közönséget, akik természetesen, minden produkciót hangos tapssal jutalmaztak.

Fodor Fruzsi és Szávuly Bence nem csak a színpadon, hanem az életben is remek párost alkotnak. Szólódalokkal és duett slágerekkel érkeztek ezúttal az Adventi udvarba. A karácsonyi klasszikusok mellett Disney betétdalok és egyéb különlegességek is elhangoztak előadásukban.

A nap leginkább várt produkciója Orsovai Reni koncertje volt. Az énekesnő egy akusztikus koncertet adott, zenésztársaival. Mint elhangzott, sikeres éven vannak túl és már most szépen telik a 2024-es koncertnaptárjuk is. Új albumuk nemrég jelent meg, erről a korongról is felcsendült pár ismert sláger a kiskunhalasi koncert alkalmával.

A pénteki programok zárásaként egy télesti, szabadtéri bulira nyílt lehetőség, ahol DJ Nyitrai Nóri pörgette a legnagyobb slágereket. Az Adventi udvar programjai szombaton délután és este folytatódnak majd.