XVII. Halasi Borudvar – újratöltve (galéria)
Kultúra

XVII. Halasi Borudvar – újratöltve (galéria)

A remek pénteki nyitónapot követően szombaton is megtelt érdeklődőkkel a kiskunhalasi városháza díszudvara. Bordás Zoltán és szervezőcsapata 16 borászatot hívott meg a borudvarra, hogy bemutassák boraikat, pálinkáikat a nagyközönségnek. A gasztronómiai kínálat mellé változatos színpadi programok társultak.

A borudvar színpadán elsőként a Halasi Népdalkör alapozta meg a hangulatot. Vidám, bordalokkal, térségi nótákkal tarkított műsorukban Sózó József és barátai remek zenei aláfestést adtak a baráti beszélgetésekhez.

Laczák Boglárka és Bognár Szabolcs operett slágerekkel folytatta a színpadi produkciók sorát. A két művész nem csak a színpadon, a magánéletben is egy párt alkot. Vidám, viccelődős műsorukat rendre vastapssal jutalmazta a közönség.

A Vivat Bacchus pécsi énekegyüttes hét tagja ismét színpadra lépett, ők azok, akik a kezdetektől a Halasi Borudvar résztvevői. Laza, a közönséget is megmozgató előadásuk igazi csemege volt ismét a kikapcsolódni vágyók számára.

A folytatásban Vladár Károly gitárzenéje töltötte meg a díszudvart, az előadó három különböző gitáron zenélt a műsorában.

Az 5 Non Bonds zenekar és a T Band együttes műsora zárta a második napot. Kép-szöveg: Bakos László