(►) Egy teljes napon át sportoltak a tekósok
Sport

(►) Egy teljes napon át sportoltak a tekósok

Többek között röplabda, futball és testépítéssel kapcsolatos gyakorlatok vártak a tanulókra a Magyar Diáksport Napja alkalmából, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum sportcsarnokában és udvarán. A fiatalok lelkesen vettek részt a különféle versenyszámokban.

Különféle sportágakkal ismerkedhettek ma délelőtt a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum fiataljai. A sportcsarnokban például röplabdabajnokság zajlott. A szervezők büszkék arra, hogy évről-évre egyre több diák csatlakozik a kezdeményezéshez.

Kardos Gréta fantasztikus teljesítményt nyújtott a délelőtt folyamán. Nem volt számára kérdéses, hogy összeméri erejét iskolatársaival. A 25 kilogrammos súllyal a vállán, összesen százszor guggolt le, teljesítményéért pedig hatalmas tapsot kapott a jelenlévőktől.

A műfüves pályán Májer Kristóf góljával ért véget a bajnokság döntője. A futballista elégedett volt saját és csapata teljesítményével.

A szervezők szerint azért volt hasznos ez a délelőtt, mert a diákok olyan sportokban is megmutathatták tehetségüket, amiket korábban talán még sohasem próbáltak ki.