(►) Elkezdődött a Szilády RFC második focitábora (galéria)
Sport

(►) Elkezdődött a Szilády RFC második focitábora (galéria)

Idén nyáron már a második focitábor kezdődött el a Szilády RFC szervezésében. A klub eredetileg egy turnust szervezett, ám akkora volt az érdeklődés, hogy végül két etapot indítottak. Az elsőben 40, a másodikban 23 gyermek hasznos, sportos időtöltéséről gondoskodnak az edzők. 

Ha valaki ezen a héten kilátogat a Bundzsák Dezső Sportközpontba, az láthatja, hogy szorgos gyerkőcök fociznak a B-pályán. Az időnként trópusi időjárási viszonyok ellenére a Szilády RFC nyári focitáborainak résztvevőinek ez sem jelentett akadályt. Mint megtudtuk, amikor meghirdették a lehetőséget, akkora volt az érdeklődés, hogy az eredetileg egy turnusra tervezett program még egy plusz csoporttal bővült. Az első alkalmon, amely július 8-12 között zajlott, 40 fiatal vett részt. A tartalmas napokat követően Dervaderics Gábor szakmai vezető szerint minden táborozó jól érezte magát. A folytatásra július 22-ig kellett várni, amikor elkezdődött a második turnus számára is a program. Ezen 23 gyerkőc vesz részt.

Az öt nap során változatos programok várják a résztvevőket. Természetesen a foci lesz főszerepben, de a teljes ellátás mellett számos más tevékenységre is jut majd idő. A táborban Dervaderics Gábor, Földes Péter, Mester Szabina, valamint Adamecz István foglalkozik a gyermekekekkel.