A bírón múlt?

Minimum két gólt a játékvezető számlájára írnak a Kiskunhalasi FC szurkolói és a szakvezetés a  Kiskunfélegyháza elleni megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés apropóján.Voltak furcsa ítéletek, az biztos..

A 30. percben még Kerekes szerzett gólt a Halas javára, de aztán a félidő vége előtt egy perccel két nagy ziccert hárított Gerner, majd a kipattanó labdát ismét rálőtték a vendégek, de a gólvonal környékéről hárítottak a helyi védők. Nem kis meglepetésre gólt jelzett a játékvezető. A fordulás 1-1-nél történt. Az 56. percben újfent vitatható körülmények között ítélt büntetőt a sípmester a vendégek javára. 1-2.

Ez nagyon "megfogta" a mieinket. Öt perccel később egy távoli bombával már 3-1-re ment a Félegyháza. Küzdött, hajtott eztán is a KFC és ennek meg is lett az eredménye. A 77.percben Csányi László szépített. 2-3. A hosszabbításban, a 91. percben jött a hidegzuhany. Egy sokak szerint egyértelmű, több méteres lesről szerzett újabb találatot a vizitáló egylet. Kiskunhalasi FC - Kiskunfélegyháza 2-4 (1-1) Az ifjúságiaknál: 0-0.