A cápa korosztályban is remekeltek a halasi úszók
Sport

A cápa korosztályban is remekeltek a halasi úszók

A Szegedi Tiszavirág Sportuszodában rendezték meg a Cápa Országos Bajnokságot. A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület négy fiatal versenyzője állt rajkőre a 11 évesek mezőnyében. A fiatalok 21 rajtjából három pontszerző helyet szereztek és 17 egyéni csúcsot úsztak.

A 11 éves korosztály, az úgynevezett cápák számára rendezték meg az országos bajnokságot Szegeden, a Tiszavirág Sportuszodában. A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesülettől Novotny Attilának és Csontos Kristófnak 4 cápa korosztályú versenyzője összesen 21-szer állt rajthoz a négynapos megméretésen - tudtuk meg. 

Paplógó Hunor, majdnem az összes induló számában egyéni csúcsot ért el, amelyek közül kimagaslik a 200 és 100 méteres pillangó, ahol hetedik idővel kvalifikálta magát a döntőbe és végül ötödikként ért célba. Schmél Edna 200 és 800 méteres gyorsúszásban éppen csak lemaradt a döntőről. Miskei Sára két számban indult, ahol sikerült is a csúcsjavítás, Sörös Damján pedig 800m gyorsúszásban közel 27 másodpercet faragott le a legjobb idejéből.

Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Merkbau Zrt. támogatásával készülő úszóink 21 rajtja 3 pontszerző helyet és 17  egyéni csúcsot jelentett a bajnokságon és magasztos célokkal tekintenek a következő versenyszezon felé.