A Csirkefogó és a Sun-Set a bajnok
Sport

A Csirkefogó és a Sun-Set a bajnok

A hangulatra, a cselekre, az időnkénti csibészes méltatlankodásokra sem lehetett panasz a szombati Öregfiúk Labdarúgó Kupán, ahol a fiatalabbaknál a Csirkefogó, a retróbbaknál a Sun-Set nyert.

 
Két korcsoportban, a 35 év és a 44 év felettiek részére írták ki a kupát Faddi Károlyék. A focista körökben csak Bogyóként ismert szervező és társai, Keresztúri Attila, valamint Harkai Péter tíz csapat részére rendezett egész napos elfoglaltságot. A színvonalra sem lehetett panasz, mégha a karácsonyi töltöttkáposzta adagoktól megfáradt játékosok azért picivel többet hibáztak, mint a Bundesliga-ban.
 
 
Ennek ellenére szép gólokat, cseleket láthattunk, jó beszólásokat, zrikákat hallhattunk és nem mindennapi felállásokban gyönyörködhettünk. Az alapból kapus Katona Miki és Brindza Karcsi is a mezőnyben igyekezett helytállni. Voltak rangadók is, például a Sun-Set három góllal verte a Cel FC-t, voltak döntetlenek is, amiket követően jöhettek a büntetők. A végeredmény kora estére alakult ki.
csirkefogo
A 35 év felettieknél a Csirkefogó nyert, a Tabdi, a Ferromax, a Leverpool és a Frankó-Szer előtt. A legjobb mezőnyjátékos Ábrahám László (Csirkefogó), a legjobb kapus pedig Karf Ádám (Tabdi) volt.
sunset
A 44 év felettieknél a Sun-Set nyert, a Taxi, a Cel FC, a Százlábúak és a KAC Retro'80 előtt. A legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést Jáger László (Taxi), míg a legjob kapusnak járó díjat Kovács László (Cel FC) érdemelte ki. Folytatás jövőre...
Kép-szöveg: Jáger Levente