A győzelem feledtethet
Sport

A győzelem feledtethet

Egy, az átlagosnál kisebb méretű pálya vár a Kiskunhalasi FC játékosaira vasárnap délután Kunszálláson. A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik tavaszi fordulójában Tápai Tibor edző azt várja, hogy játékosai feloldódjanak a görcsből és végre jó játékkal, pontokat szerezzenek idegenben.

 
A Kecel ellen rosszul játszott a Kiskunhalasi FC, de egy szerencsés góllal nyerni tudott. A Kiskőrös ellen vezetést szereztek a fiúk idegenben, de utána érthetetlen visszaesés következett, amelyből egyenes út vezetett a vereséghez. Felemás arcát mutatta eddig a csapat, Tápai Tibor arról beszélt sportmagazinunkban, hogy még ő is keresi az okokat.
 
 - Sokat beszélgettem a srácokkal, kíváncsi voltam, hogy ők mit mondanak az első két meccsről. Érthetetlen az a görcs, ami a pályán uralkodik. A felkészülési meccsek után optimistább voltam, most valahogy gödörben vagyunk. Azt mondtam nekik, egy győzelem Kunszálláson mindent helyrebillenthet. Egy siker feloldhatja a görcseinket, am után eredményesebbek lehetünk - fogalmazott az edző.
kfctabell 
 
A vasárnapi ellenfél a tréner szerint verhető, ősszel nekünk volt több helyzetünk, mégis egy góllal tudott nyerni a Kunszállás a városi sportpályán. Itt az alkalom a visszavágásra. A találkozó 15 órakor kezdődik Kunszálláson.
Kép-szöveg: Jáger Levente
Tabella: Bereczki Zsolt