A halasi fitneszes lányok megint elkápráztatták a zsűrit
Sport

A halasi fitneszes lányok megint elkápráztatták a zsűrit

Ismét országra szóló sikereket értek el a Halas Fitness Egyesület versenyzői Abonyban. Mind az első, mind pedig a másodosztályban remekeltek a lányok, különösen értékes az a hat aranyérem, amelyet megnyertek a nívós mezőnyben.

Abony volt a házigazdája az országos fitkid bajnokságnak, amelyen az első és másodosztályú versenyzők, csoportok mérték össze tudásukat. A Halas Fitness Egyesület is ott volt a rangos megméretésen, ahol jelentős sikerek születtek. 

Az I. osztályban, a III. korcsoportban második volt Hirsch Lizi, a VII. korcsoportban Zseni Zsóka  a hatodik helyen zárt. A II. osztály A-kategóriában, a III. korcsoportosok között Csaba Liza nyolcadik, Czibolya Nóra tizenkettedik, míg Takács Hanna Bíborka tizenharmadik helyen végzett. A IV. korcsoportban Bereczi Petra Réka kilencedik volt, a VII. korcsoportban Farkas Adrienn hatodik, Miskei Lotti nyolcadik helyezést ért el. A IX. korcsoportban - Sendula Jázmin hetedik, míg a senior korcsoportban Döme Vanessza negyedik helyen zárta a versenyt. 

A II. osztályban, a B-kategóriában, az I. korcsoportban Dervaderics Emma nyolcadik, a III. korcsoportos  Huszár Anna Sára kilencedik, az V. korcsoportos Tóth Lilien hatodik, Zsikla Réka tizenötödik volt. A VIII. korcsoportos Szakál Fruzsina aranyérmet nyert. Fekete Blanka második volt, a IX. korcsoportos Gyenizse Zsófi második, Tóth Luca pedig harmadik volt. A senior korcsoportban első volt Gerendás Dorina, Hegyi Míra pedig harmadikként fejezte be a versenyt.

 A II. osztály csoportos versenyben, az I. korcsoportos duóban a School girls (Huszár Anna Sára és Büki Borka) a tizedik volt. A II. korcsoport duóban a Swing (Miskei Lotti és Farkas Adrienn) első helyen végzett, a Ban bang (Czibolya Nóra és Bereczi Petra Réka) a tgizedik helyet szerezték meg. A III. korcsoportos duóban a Chills (Szakál Maja és Sendula Jázmin) negyedik volt. Az I. korcsoportos kiscsapatban az Africa (Csaba Liza, Takács Hanna Bíborka és Czibolya Nóra), a III. korcsoport kiscsapatban pedig a Baddy Girl (Miskei Lotti, Farkas Adrienn, Szakál Fruzsina és Gyenizse Zsófi) volt az aranyérmes. Ugyancsak az első helyet szerezte meg a III. korcsoportos nagycsapatban a  Flamenco (Döme Vanessza, Tóth Luca, Gyenizse Zsófi, Miskei Lotti, Kossik Kitti és Fekete Blanka).

Az I. osztály csoportos formációban, a Gaga (Farkas Adrienn, Döme Vanessza, Gyenizse Zsófi, Miskei Lotti, Szakál Fruzsina, Zseni Zsóka és Hirsch Lizi), valamint az I. korcsoportos duóban az Applause (Csaba Liza és Takács Hanna Bíborka) ötödik volt. A II. korcsoportos duóban a Mexico  (Miskei Lotti és Zseni Zsóka) hatodik helyen végzett. A III. korcsoportos duóban a Fights against each other (Szakál Fruzsina és Farkas Adrienn) ötödik volt. Az I. korcsoportos kiscsapatban a 90's Hip Hop (Csaba Liza, Takács Hanna Bíborka és Czibolya Nóra) második, a III. korcsoportos kiscsapatban az Azték (Döme Vanessza, Tóth Luca, Gyenizse Zsófi és Fekete Blanka) harmadik helyen fejezte be a versenyt. A III. korcsoportos nagycsapatban a Dűne (Döme Vanessza, Tóth Luca, Gyenizse Zsófi, Fekete Blanka, Miskei Lotti és Zseni Zsóka) a második helyen végzett.