A KNKSE él, de még vérzik...
Sport

A KNKSE él, de még vérzik...

Nem sikerült megúszni a súlyos vereséget a Kiskunhalas NKSE ötödik bajnoki mérkőzésén sem. Pedig a halasiak egészen jó első húsz percet produkáltak, és szoros volt az első félidő is. Kár volt a szünet utáni fáradt játékért.  

Már az is csodaszámba ment, hogy volt mérkőzés. Ahhoz képest, hogy kedden este még a Kiskunhalas NKSE megszűnéséről szóltak a hírek, négy nappal később pályán volt a csapat. A titokzatos megmentőnek köszönhetően volt mérkőzés, mégpedig az élvonalról álmodó Szeged-Kiskundorozsma ellen.
 
Nem voltak sokan a lelátón, de aki ott volt láthatta: a halasiak egészen jó kézilabdát mutattak be az első húsz percben. A Dorozsma nem tudott ellépni a halasiaktól, Nagy Marianna, Csordás Renáta, Juhász Dóra és a héten igazolt Nagy Babett meccsben tartotta a csapatot.
 
A 13. percben méga vezetést is sikerült átvenni a  hazaiaknak két komplett, azonos tudású sorral rendelkező vendégek ellen. Aztán a félidő második felét megnyomta a Szeged és öt gólos előnnyel zárta az első 30 percet. A szünet után ahogy fáradt a rövid kispaddal bíró KNKSE, úgy kezdett el szárnyalni a vendégcsapat.
 
A különbség meg egyre csak nőtt, és a lefújásra kialakult a húsz gólos szegedi siker. Kiskunhalas NKSE - Szeged-Kiskundorozsma 16-36 (10-15). A KNKSE edzője, Komáromi Endre az első húsz perc jó játékát emelte ki. Ez utat mutathat a jövőre nézve. A következő héten még két játékos érkezik a kerethez, velük már jöhetnek az eredmények is. A KNKSE él, de még egy kicsit vérzik...
 
Jáger Levente