A Rose legyőzte a Tutut, csúcsrangadóval zárul a bajnokság (galéria)
Sport

A Rose legyőzte a Tutut, csúcsrangadóval zárul a bajnokság (galéria)

Sok minden eldőlt a Connextion Kupa Teremlabdarúgó Bajnokság hétvégi két fordulójában. Az egyik nagy esélyest, az utolsó előtti fordulóig hibátlan Tutut a Rose megállította, ezzel megnyílt előtte az út a végső győzelem felé. A bajnokság csúcsrangadóval zárul.

Újabb két fordulót rendeztek a Connextion Kupa Teremlabdarúgó Bajnokságban, a szombati és vasárnapi mérkőzések után választ kaptunk néhány kérdésre. A Retro kikapott a Rose ellenében, így a második vereségével már nem tudja megvédeni a bajnoki címét. A Rose volt ennek a hétvégének a nyertese, miután az eddig veretlen Tutu ellen is győzni tudott. A Cel FC is begyűjtötte második három pontját, így az utolsó, szombati körben még odaérhet a dobogóra. A bajnokság egy csúcsrangadóval zárul, a Rose már páholyban érezheti magát.

A B-csoportban és a C-csoportban is maradtak még kérdőjelek. A B-ben például három csapatnak is hat pontja van, ebből ketten még játszanak az utolsó fordulóban. A C-ligában sem dőlt el az elsőség kérdése. Érdemes lesz kilátogatni a Horváth István Sportcsarnokba január 27-én, szombaton.