A stúdiósok versenyeken és a főtérpartyn is sikert arattak
Sport

A stúdiósok versenyeken és a főtérpartyn is sikert arattak

Június 4-én több helyszínen léptek parkettre a Stúdió 2000 TSE versenytáncos párjai, miközben idehaza, Kiskunhalason a Nyárindító Főtérpartyn is learatták a közönségsikert.  A versenyeken minden színű érmek és kitűnő helyezések fémjelzik, hogy kiváló szakmai munka folyik a pro urbe díjas stúdiós műhelyben.

Juhász Ágnes, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az ország több pontján és külföldön is bemutatkoztak a klub párosai. „Ezúttal is hozták a jó formát versenyzőink, mert a dobogó minden fokán jártak eredményeikkel” – mondta a klubvezető.

Máté Milán és Kovács Karina az 1. helyen

Kozármislenyben, a Ritmo kupán 4 páros képviselte a Stúdió 2000-t. Sebestyén Olivér és Juhász Lola a legfényesebb éremmel lettek gazdagabbak. A fiatal páros az E gyermek II. latin táncokban végzett az első helyen a kettős (címképen). Olivér és Lola aztán az E junior I. latin táncokban is remekelt, éppen csak lemaradva a dobogóról negyedik helyezésükkel.

Mihók Milán és Csordás Róza

A kozármislenyi versenyen Mihók Milán és Csordás Róza három kategóriában jeleskedett! D junior I. latinban és standard-ben is ezüstérem csillogott a nyakukban, junior II latinban negyedik helyen végeztek.

Máté Milán és Kovács Karina kétségkívül a legeredményesebb versenyzője volt egyesületünknek ezen a napon. Négy kategóriában indultak, C ifi és C felnőtt latin aranyérmesei lettek, C ifi standard-ben harmadikak, felnőttben a másodikak lettek. Teremi Roland és Perényi Zsófia, a C junior II standard versenyben negyedikként, míg latinban az ötödikként végeztek.

Raul Szabolcs és Markó Virág Szlovákiában, Kassán

Raul Szabolcs és Markó Virág Szlovákiában, Kassán egy International WDSF verseny, és egy osztályos versenyen indult. Az"A" ifi - felnőtt kategóriában második helyen végzett a páros, míg a nemzetközi mezőnyben a huszadik helyet szerezték meg.

A Stúdió 2000 TSE utánpótlás csapata Kiskunhalas főterén a fellépés után

Közben Kiskunhalason az utánpótlás kis csapat tagjai a főtéren folyó nyárindító fesztivál közönségét szórakoztatták. A halasi közönség nagy tapssal honorálta a Stúdió 2000 TSE Nyárindító Főtérpartyn fellépett táncosait.

Fotók: Stúdió 2000 TSE