A szív diadala a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület rendezvényén (galéria)
Sport

A szív diadala a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület rendezvényén (galéria)

Régi hagyomány, hogy egy mozgalmas programmal zárja az évet a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület. A Játsszunk most együtt szlogent minden résztvevő komolyan gondolja, ez látszott ezen a napon is a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum sportcsarnokában. Játékos sorversenyen, valamint kispályás fociban mérte össze erejét a 11 csapat. 

Ismét benépesült a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum sportcsarnoka, ahol a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület rendezte meg hagyományos év végi programját. Nem véletlen, hogy Molnárné Gép Anikó és csapata egy jól ismert Halász Judit dalt választott mottójául. A Játsszunk most együtt szlogent mindenki komolyan gondolta. Összesen 11 csapat fogadta el a szervezők meghívását, őket Molnárné Gép Anikó, valamint Vincze Attila önkormányzati képviselő köszöntötte. A Halas Fitness Egyesület két versenyzőjének, Ambrus Dórának és Buknicz Nikolettnek a bemutatója adta meg a nap alaphangját. Először a játékos sorversenyt rendezték meg.

Ezúttal a Nefelejcs Szakosított Otthon, a  Bárka Szociális Intézmény, a Református EGYMI,  a Kiskunhalasi EGYMI, a Kiskőrösi EGYMI, valamint a Filadelfia foglalkoztató mérte össze erejét. A program az együttműködésről, a közös kikapcsolódásról, az önfeledt játékról szólt. Csak nyertesei voltak a versenynek. A folytatásban a focisták mérték össze erejüket. Öt csapat nevezett a tornára, amelyet a Halasi Esély nyert veretlenül, 12 ponttal a Kiskőrös, a Kecskemét, a Kalocsa és a Dunavecse előtt. A gólkirály: Nagy Zsolt (Halasi Esély) volt, a legjobb kapusnak Szalai Márkot (Kalocsa) választották. Legsportszerűbb játékos Kovács László (Kecskemét), a legtechnikásabb játékos pedig  Gémesi János (Kecskemét) volt. Tárgyjutalomban részesült Dunavecse csapata. - Nagyon büszke vagyok a halasiakra, hogy megnyerték a focitornát. Köszönet a támogatóinknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre e rendezvény. Minden résztvevő csapatnak, intézménynek  hálásan köszönöm, hogy velünk voltak - fogalmazott Molnárné Gép Anikó elnök.