Apa-Fia focigála, 28 csapattal és rengeteg góllal (galéria)
Sport

Apa-Fia focigála, 28 csapattal és rengeteg góllal (galéria)

Ismét megrendezte a Szilády RFC az Hardt-Oil Apa-Fia Focigálát, amelyen három korosztályban 28 duó bűvölte a labdát. Érdekesség, hogy voltak bátor anyukák is, akik vállalták a focit. Bár hirdettek a végén eredményt, ennek a délutánnak nyertesei voltak.

Tíz perc vagy 8 perc legyen a játékidő? Ez volt az egyik legfontosabb kérdés a Hardt-Oil Apa-Fia Focigála technikai értekezletén. A jelenlévők egyből rávágták, hogy tíz perc legyen. Nos, valószínűleg a harmadik, negyedik meccs után már mindenki bánta ezt. A kis méretű játéktéren bizony sokat kellett mozogni, az eső utáni párás levegő is sokat kivett a játékosokból. Kivéve talán a gyerkőcöket, akik fáradhatatlanul loholtak minden labda után. Üde színfoltja volt a tornának az, hogy több anyuka is vállalta a pályára lépést. 

A délutánnak csak nyertesei voltak, de azért hirdettek eredményt. Összesen 28 páros szerepelt a gálán. A 2015-2016-os korosztályban az Ákos csapat nyert az Újpest és a Meszes előtt. A 2013-2014-es korosztályban a Crazyk volt a bajnok a Ricsi FC és a Szarvasok végzett a dobogón. A 2012-es korosztályban a Kétláb volt az aranyérmes, a Kitik volt a második és a Benkék végeztek a harmadik helyen.