Aranyérmes halasi atléták
Sport

Aranyérmes halasi atléták

Aranyérmeket nyertek a Halasi AC versenyzői a négytusázóknak megrendezett próbaversenyen Albertirsán. Szloboda Mihály tanítványai raadásul eredményeik okán aranyjelvényes minősítést is szereztek. 

Albertirsán immár hagyomány, hogy az összetett bajnokság előtt egy próbaversenyt rendeznek a négytusázóknak. Ebben az évben a Halas AC atlétái is részt vettek ezen a megméretésen. Nem is akárhogyan. A fiúknak és a lányoknak is A-B-C variációban lehetett indulni. Az „A” variáció inkább az ugróknak, a „B” a futóknak és a „C” a dobóknak lett összeállítva- derült ki Szloboda Mihály bejegyzéséből a közösségi oldalon.

A fiúknál mindhárom variációban halasi győzelem született, ráadásul mindhárom versenyző aranyjelvényes minősítést ért el. A Szloboda Zétény, Danka Gábor, Kapocs Bence trió aranyérmei mellé még Bartkó Vivien is csatlakozott egy „B” variációs bronzéremmel. Varga Kála pedig egyéni csúcsokat elérve lett 8. az „A” variációban. -Gratulálok, mérhetetlenül büszke vagyok versenyzőimre- írta a vezetőedző.