Autoteam SE nyitány – győzelem Kalocsa ellen
Sport

Autoteam SE nyitány – győzelem Kalocsa ellen

Vasárnap délután öt órakor a Horváth István Sportcsarnokban papírforma szerinti mérkőzést játszott a KB Autoteam SE a Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság 2013/14-es évad első fordulójában a Kalocsai KC ellen. A Fiat-os csapat biztosan, 19 gólos előnnyel győzött, az egyébként magát tartani próbáló vendég együttes ellen. KB Autoteam SE - Kalocsai KC 35-16 (20-8).

Virág Erika (edző, Kiskunhalas): „Formálódó csapatunk hozta az első meccset. Ez természetes, hiszen a Kalocsa nem képviselt olyan játékerőt, ami nehézséget okozott volna. Két kulcsjátékosunk felépült sérüléséből és újra bevethető. Csősz Szilvia és Mészáros Anita nagyon hiányzott az elmúlt évadban. Makai Kati KNKSE-be történő távozása az ottani bizonytalan helyzet miatt egyelőre nekünk kedvez, mert továbbra is erősíti csapatunk. Ács Anita és Agócs Erika is visszatért, bevethetők, ahogy Katkó Andi tapasztalata, pályát átlátó szeme is amellett szól, hogy lesz esélyünk megszerezni a 10. megyei bajnoki címet. Én magam is az igazolt játékosok közé tartozom ettől az évtől. Ki tudja, lehet, hogy nem csak kívül, belül is szükség lesz rám.”

Kanalas Norbert (edző, Kalocsa): „Kolics János edzőt váltottam, aki Dunaújvárosból a lányokhoz már nem tud átjárni. Megfiatalodott csapatom próbált helyt állni, ami talán az első negyedórában eredményesnek tűnt, de aztán elfáradtunk és győzött a rutin.”

KB Autoteam SE - Kalocsai KC 35-16 (20-8).
Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2013. szeptember 22. 17 óra, 50 néző
Mérkőzésvezetők: Fritsch Margit, Bennarikné Romsics Erzsébet
Hétméteres: 1/1 - 5/2, figyelmeztetés: 1/0, kiállítás: 1/0.
Mérkőzés alakulása: 14.p. 8-4; 28.p.; 17-6; 53.p.; 31-13; 60.p.; 35-16.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Sárközi Nóra 1, Mészáros Anita 4, Csősz Szilvia 2, Dudás Katalin 4/1, Katkó Andrea 1, Torma Mónika 1, Agócs Erika 4, Nagy Patrícia 2, Ács Anita 1, Makai Katalin 9, Baksa Nikolett 6.

Kalocsai KC: Alföldi Babett 9, Mészáros Veronika 2/1, Bors Ramóna 1, Jakab Johanna 2, Szvétek Krisztina 2.

Kép-szöveg: Kovács Iván

További képek itt!