Az apa indított, a fia berúgta
Sport

Az apa indított, a fia berúgta

Több százan vettek részt a Kiskunhalasi Szilády RFC évadzáró tornáján. Az Apa-Fia Kupát ötödik alkalommal rendeztek a klub, népszerűségét jól mutatja, hogy öt korosztályban, öt pályán, összesen negyvenkét páros szerepelt.

 
Igazi családi ünnepé vált a Kiskunhalasi Szilády RFC idényzáró tornája. Az Apa-Fia Kupának egyik célja, hogy még jobban összehozza a szülőket saját gyermekeikkel és természetesen másokkal is.
aopafiabe1
 
Vincze Attila ötlete nyomán már ötödik alkalommal rendezték a tornát, az érdeklődés pedig minden előzetes várakozást felülmúlt. Negyvenkét kis csapat nevezett, a megjelent érdeklődőkkel, családtagokkal együtt több százan foglalták el a városi sportpályát.
apafiabe3
A világbajnokság is nyomott hagyott a kupán, soha annyi válogatott mezt, brazil felsőt és labdát nem lehetett látni egy helyen, mint szombaton. Jó és izgalmas mérkőzésekben sem volt hiány, potyogtak a gólok.
apafiaserleg
 
Öt korosztályban hirdettek nyertest, de nem ez volt a legfontosabb cél. – Öröm látni, hogy ennyien együtt vagyunk. A Szilády RFC már korábban is bebizonyította, hogy egy nagy családot alkot, ez a mai napon újfent megerősödött– fogalmazott Vincze Attila.
Kép-szöveg: Jáger Levente