Az Európa-bajnoki cím kapujában áll Csuti Zoltán
Sport

Az Európa-bajnoki cím kapujában áll Csuti Zoltán

Európa-bajnoki címet nyerhet a hétvégén Csuti Zoltán. A kiskunhalasi pilóta gyermekkori álma válik valóra azzal, hogy Brno-ban versenyezhet. Jelenleg hat pontos előnye van a tabellán, így komoly esélye van az aranyéremre.  

- Pályafutásom legfontosabb hétvégéje következik Brno-ban, a szezon utolsó fordulóján. A tét nem más, mint az Európa-bajnoki cím. Gyerekkorom óta erről álmodtam és most valóra válhat - fogalmazott Csuti Zoltán hírportálunk érdeklődésére. A kiskunhalasi autóversenyző a Swift Europe Cup utolsó fordulójában szerezheti meg a sorozat első helyét. Zoli szoros versenyre számíthat.-

Csuti Zoltán előnye mindössze 6 pont a tabellán, így teljesen nyitott a bajnoki cím sorsa. - Megfontolt versenyzésre lesz szükség, nem szabad kockáztatni. A pálya ugyancsak szimulátorból, de már ismerős számomra. A technikás kanyarok és a nagy szintkülönbségek fogják rendkívül izgalmassá tenni a hétvége futamait. Teljesen felkészültnek érzem magam, mindent bele fogok adni, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk majd elérni a csapattal. Hosszú, küzdelmes, de szerencsére sikerekben gazdag szezon végéhez értünk. Remélhetőleg szerencsénk lesz és sikerült bajnokként hazatérni, büszkén képviselve Magyarországot és egyúttal öregbítsem Kiskunhalas hírnevét. A hétvége történéseiről a facebook oldalalmon fogok közzétenni minden fontos információt- tette hozzá a halasi versenyző.