Az RFC megmutatta...
Sport

Az RFC megmutatta...

Az év utolsó napjaiban három korosztályban is megmérette magát Kecskeméten, a Szilády RFC. A legnagyobb sikert a 2004-esek aratták, akik egyetlen gólt kaptak az egész tornán, így a második helyen végeztek a rangos mezőnyben.

 
A Bánhidi József Emléktornán a 2005-ös korosztály szerepelt. A gyerekek nem vallottak szégyent, mindig minimális különbségű vereségeket szenvedtek. A kilencedik hely elismerésre méltó az igen erős mezőnyben. A 2006-os korosztály a Hirős-Ép Kupán lépett pályára. A halasiak szépen meneteltek és az igen előkelő ötödik helyet szerezték meg.
 
lengyelszabiA 2004-es korosztály viszont tönkreverte a mezőnyt. A házigazdáknak három, a Jászberénynek három, a Szekszárdnak négy, az Abonynak kettő, a Kalocsának egy, a Szegednek egy gólt rúgtak.
 
A fiúk, akik végig remekül játszottak, de egyszer botlottak. A KLC-KTE egyetlen gólt lőtt a halasiaknak, de ez azt jelentette, hogy az RFC a második helyen végzett. Külön öröm, hogy a torna legjobb mezőnyjátékosának Lengyel Szabolcsot választották.
Jáger Levente