Az UKSC ifjúsági bajnokcsapata (galéria)
Sport

Az UKSC ifjúsági bajnokcsapata (galéria)

Egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben a Kiskunhalasi UKSC ifjúsági III. osztályú csapatának elsősége a felsőházi rájátszás utolsó mérkőzésén. Az egyébként szimpatikus és nagyot küzdő Újkígyós nem tudta megnehezíteni a halasiak dolgát a Dékáni-sportcsarnokban, így Lekrinszki Tivadar a házigazdának adhatta át a bajnoki aranyérmet.

Imponáló mérleggel várta az ifjúsági III. osztályú kézilabda-bajnokság H-csoportjának felsőházi rájátszásának utolsó mérkőzést a Kiskunhalasi UKSC. A korábbi öt találkozót nyerték a halasiak, az Újkígyós négyet, e két csapat játszott az aranyéremért a Dékáni-sportcsarnokban. Az újkígyósi meccsen az UKSC 5 góllal nyert, így a papírforma azt ígérte, hogy nem lehet baj a záró fordulóban sem. Így is lett. A lányok úgy játszottak, ahogy azt hazai pályán kell. Gólerős támadójáték mellett remek kapusteljesítmény és eredményes védekezés jellemezte a csapatot. Már az első 30 perc után meggyőző volt a különbség, az eredményjelzőn 17-11 állt. 

A szünet után csak az volt a kérdés, hogy hány góllal nyernek a halasiak. Nagy Gábor minden játékosának lehetőséget adott, a vendégek célja pedig az volt, hogy minél kisebb legyen a különbség. Szép gólokat láthatott a lelkes közönség mindkét oldalon, a hazai drukkerek pedig joggal ünnepelték övéiket. A Kiskunhalasi UKSC száz százalékos teljesítménnyel hozta a felsőházi rájátszást. Kiskunhalasi UKSC - Újkígyó 35-26. Az ezüst- és az aranyérmeket Lekrinszki Tivadar egykori kiváló nemzetközi játékvezető adta át a játékosoknak.