Az UKSC nyerte a Kiskőrös elleni rangadót (galéria)
Sport

Az UKSC nyerte a Kiskőrös elleni rangadót (galéria)

Gólokban gazdag mérkőzést játszott egymással a Kiskunhalasi USC és a Kiskőrös a megyei I. osztályú női kézilabda-bajnokságban. Nagy Gábor csapata már az első percekben jelezte, hogy semmit sem bíz a véletlenre. A szünetben már 13 gólos volt a halasiak előnye, amelyből 11 gól a lefújásra is megmaradt.

A Kiskőrös csapatát fogadta a Kiskunhalasi UKSC a megyei I. osztályú női kézilabda-bajnokságban. A Dékáni-sportcsarnokban megrendezett mérkőzés előtt már 8 pontos előnye volt a halasiaknak a vendégekkel szemben. Ez a különbség látszott a találkozón is, ugyanis Pintér Lilla 25. másodpercben szerzett gólját még négy halasi követte és még csak a hetedik percben jártunk. A 8. percben szerezték az első találatukat a kőrösiek, akkor is büntetőből. A hazai fölény maradt, fokozatosan nőtt a távolság a két csapat között. A 20. percben Lekrinszki Dóra góljával 14-4, a 27. percben Lódri Fanni találatával pedig 21-6 volt az eredmény. A szünetben 22-9-et mutatott az eredményjelző.

A szünet után sem nagyon változott a játék képe. A kőrösiek ezúttal jobban kezdtek és két gyors góllal kozmetikáztak az eredményen. A második harminc perc első halasi gólját Lekrinszki Dóra szerezte. A Kiskőrös kilenc gólig tudta csökkenteni a hátrányát, közelebb nem tudott kerülni ellenfeléhez. Az UKSC pedig igyekezett minden lehetőséget gólra váltani. A találkozó utolsó halasi gólját, a harmincnyolcadikat Csák Adrienn szerezte, a végeredményt pedig a kiskőrösi Barkóczi Nóri állította be. A hazaiak hozták a kötelezőt. Kiskunhalasi UKSC - Kiskőrös 38-27(22-9), a halasi gólokon Baksa Nikolett 9, Lekrinszki Dóra 8, Lódri Fanni 5, Pintér Lilla 5, Sendula Zoé 4, Veres Emília Napsugár 4, Csák Adrienn 2, Soós Anna 1 osztozott.