Botrány után győzelem (videókkal)
Sport

Botrány után győzelem (videókkal)

Az utánpótlás meccse botrányba fulladt Simontornyán, ennek ellenére övék lett a két pont. Újabb remek sikert aratott a Kiskunhalasi UKSC felnőtt csapata is az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban.  

 
Már az első percben kiállították a hónapok óta kiváló teljesítményt nyújtó hálóőrt Simontornyán az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 8. őszi fordulójában. Egy ütközést értékeltek úgy a játékvezetők, hogy Gillich Szilárd a 40. másodperc tájékon piros lapot kapott, innentől a nézőtérről nézte végig a mérkőzést az UKSC kapusa.
 
{phocadownload view=youtube|url=http://www.youtube.com/watch?v=E-e_ny1HRtc}
 
Ez jócskán megzavarta a mienket és ez bizony a találkozó alakulásán is meglátszott. Kiállítások, sőt kettős kiállítás is hátráltatta a halasiakat, így csak a félidő legvégén sikerült három góllal elhúzni Benkőéknek. A második 30 perc már a papírformát igazolta. Gajdacsi nem egy bravúrt bemutatott a kapuban a többiek pedig hozták a kötelezőt. Simontornya KK - Kiskunhalasi UKSC 20 - 28 (11-14).
 
A juniorok találkozója viszont botrányosan zárult, mert a lefújást követően nézők rohantak be a pályára és egyikük megütötte Tóth Istvánt, a Halas beállósát. A zűrzavar, a lökdösődés és a verbális csata csak nehezen csitult, rendezőket sem láttunk ténykedni. A mérkőzést azonban, folytatva a sikersorozatot, hozták a fiúk. Simontornya KK - Kiskunhalasi UKSC 21-22 (11-12)
Kép-szöveg: Tóth István


{phocadownload view=youtube|url=http://www.youtube.com/watch?v=MieR4jd-cYU}