Bronz nemzetközi táncversenyről
Sport

Bronz nemzetközi táncversenyről

Szeptember 18-án rendezték a Kistelek Opent. A Nemzetközi Táncsport Szövetség (WDSF) által jegyezett versenyen kiskunhalasi párosok (Stúdió 2000 TSE) is parkettre léptek és egyik kettősük, Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura (címképen) bronzérmes helyezést értek el – tudtuk meg Juhász Ágnestől, a halasi klub művészeti vezetőjétől.

Kisteleken ebben az évben újra megrendezésre került a WDSF International Open, azaz a Kistelek Open 2021.szeptember 18-án – közölte Juhász Ágnes. A Stúdió 2000 TSE négy párossal képviseltette magát. A Rising Star Latin Openen Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/ kiváló versenyzés eredményeképp bejutottak a döntőbe, és ott az ötödik helyet érték el. Szabolcs és Virág az International Open latinon is remekeltek, éppen lemaradtak a középdöntőről, az előkelő 13. helyet szerezték meg.

Raul Szabolcs és Markó Virág az 5. helyen

Kisteleken további három párosunk szerepelt – mondta a klubvezető. A stúdós kötődésű, de szerb színeket képviselő Popovics Richárd és Juhász Zsófia a középdöntő 11. helyét, míg Szabó Ádám és Csofcsics Csenge ugyanitt a 9. helyet szerezték meg. A döntőbe Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura táncolták be magukat, és dobogóra is állhattak, a harmadik helyet szerezték meg. Természetesen nagy-nagy gratulációt érdemelnek  a párosaink – zárta nyilatkozatát Juhász Ágnes.

Popovics Richárd és Juhász Zsófia

Képek: Stúdió 2000 TSE