Büszke lehet Kiskunhalas
Sport

Büszke lehet Kiskunhalas

Egész Kiskunhalas méltán lehet büszke a Szilády RFC U11-es csapatára, amely a napokban Bécsben, egy nemzetközi labdarúgótorna első helyét szerezte meg. Vincze Attila edzőt és tíz tanítványát pénteken délután fogadta a városháza dísztermében Fülöp Róbert polgármester és Farkas Dániel alpolgármester. A fogadáson ott voltak a sikerért a helyszínen szorító szülők is.

 
Történelmi sikert ért el a Szilády RFC U11-es csapata azzal hogy első helyet szerzett a Danuba Challange nemzetközi labdarúgókupán. A srácok Bécsben szerepeltek, ahol cseh, olasz, osztrák, lengyel és szlovák ellenfeleket legyűrve emelhették magasra a kupát. 
A siker részeseit és edzőjüket, Vincze Attilát fogadta pénteken délután a városháza dísztermében Fülöp Róbert polgármester és Farkas Dániel alpolgármester. A város első embere köszöntőjében kiemelte, hogy a közelmúltban a tornászokat látta vendégül hasonló körülmények között, most pedig a sportolóink sikersorozata az RFC kupagyőzelmével tovább folytatódott.
Kiemelte, hogy nagyon büszke lehet Kiskunhalas az aranyérmet megszerző fiatal focistáira. Vincze Attila edző szerint az újdonságra és a sikerre éhes társaság ez, amely megmutatta Bécsben is, hogy milyen tehetségek alkotják. A csapat tagjai és természetesen a tréner is átvehette a város vezetőitől az erre az alkalomra készített emléklapot. (A fogadás többi fotói itt, a  kupa további részletei és kulisszatitkai kedden este fél nyolctól a Sportmagazinban láthatóak, vendégünk lesz Vincze Attila.)
Jáger Levente
{facebookpopup}