Meglepetések kispályája
Sport

Meglepetések kispályája

Ki gondolta volna, hogy a Cel FC kikap majd Guguéktól, vagy éppen a Rosenak bravúr kell ahhoz, hogy pontot mentsen a Plan-and-Bau-tól? Pedig ezek is megtörténtek a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság ötödik fordulójában. Ráadásul a játékosok magukkal vitték a góllövő-cipőjüket.

 
Sok kérdésre választ kaptunk az ötödik forduló során. Voltak rangadók, voltak meglepetések és termékenyek voltak a csapatok. Összesen 102 gól  esett.
 
Már az első meccs gólpzáport hozott, a Fortunatust elkerülte a szerencse. A Csakkapura tízszer köszönt be a KFC-s lányoknak, míg a Trinát juniorok hatszor mattolták a Joma kapusát. Már harminc gólnál jártunk és még csak három meccsen voltunk túl...
 
A Retro - Top-Ár meccse hét találatot hozott, míga Másnaposok kilenc gólt kapott. A Lottózó kikapott a Rollótól, a Tricomp hetet számolt a Jus for Fun-ra. A Totya pedig meg sem állt tízig a Madosz ellen. A Rákóczi2-nek nem sikerült lehúznia a Rollót, a Sóstó pedig megmutatta, milyen is az olasz foci a Kis-Itália ellen.
 
A Lindau és a Szivacs megosztoztott a pontokon, a Rose pedig kisebb meglepetést okozott azzal, hogy háromgólos hátrányból kellett felállva egyenlíteni a Plan-and-Bau ellen. A nap legjobban várt rangadóján a Retro2 felvette a harcot a Jóbarátok Bócsával, de két góllal a bajnokesélyes nyert. Ezzel a Jóbarátok minden bizonnyal megnyeri az A-csoportot, bár két nehéz meccse még hátra van.
 
A korábbi többszörös bajnok Cel ismét nehéz helyzetbe került, a csapatnak létszámgondjai voltak az elején. A Gugu kihasználta ezt és nem kis meglepetésre megszerezte a három pontot.
 
Eredmények: 
D-csoport: Kertvárosi Grund - Fortunatus 12-2 (gólszerzők: Braun Márk 6, Németh László 3, Nagy Dávid 2, Péter József illetve Tilly Gábor, Húth Péter)
 
D-csoport: Csakkapura - Faddikor KFC 10-0 (gólszerzők: Katus Ferenc 4, Bozsóki Viktor 3, Kis-Kurgyi Gábor 2, Babud Tamás)
 
C-csoport: Trinát Junior - Szilády Joma 6-0 (Simola Roland 2, Miklós-Balogh Gábor 2, László Tamás, Andróczki Tamás)
 
C-csoport: Top-Ár-Bácskaagrár - Szilády Retro 3-4 (gólszerzők: Szalka Zsolt, Varga Líviu, Szanyi Károly illetve Enesei Dániel 2, Enesei Márton, Csillag Dániel)
 
C-csoport: Másnaposok - Connextion 0-9 (gólszerzők: Kolompár Dávid 4, Horváth Ákos 3, Tóth Illés, Nagy Zoltán) 
 
B-csoport: Rolló-Halas Kft. - Lottózó Randevú 4-2 (gólszerzők: Simon István 2, Gál József, Bauer Richárd illetve Murányi Attila, Nagy Gábor)
 
D-csoport: Lever Valkom - Halaspack 3-2 (gólszerzők: Modok Marcell, Martinaj Bljerim, Ternyák Róbert, illetve Mészáros Szilárd 2)
 
C-csoport: Tricomp - Just for Fun 7-0 (gólszerzők: Nagy György 2, Csamangó  Dániel, Simits Gábor, Kazi Ferenc, Villányi József, Fülöp  Csaba)
 
B-csoport: Madosz  - Totya Boltja 2-10 (gólszerzők: Baranek Sándor, Mészáros Gábor illetve Szabó Norbert 5, Beretka Péter)
 
B-csoport: Rolló Gazdabolt - Rákóczi2 2-0 (gólszerzők: Ruskó Szilveszter, Gyenizse Gábor)
 
A-csoport: Sóstó - Kis-Itália 8-1 (gólszerzők: Szabó Kornél 2, Doszpod József 2, Kovács Máté 2, Vincze Ádám, Szem Róbert illetve Bisztrovics Róbert)
 
B-csoport: Lindau Logistic - Szivacs 1-1 (gólszerzők: Font Norbert illetve Csernák Zsolt)
 
A-csoport: Rose - FC Pland-and-Bau 4-4 (gólszerzők: Ábrahám László 2, Gillich Tamás, Paor Róbert illetve Horváth Ákos, Tarjányi Sándor, Popán Tamás, Kovács István)
 
A-csoport: Jóbarátok Bócsa - Retro2 2-0 (gólszerző: Vida Máté 2)
 
A-csoport: Grund Gugu FC - Cel FC 2-1 (gólszerzők: Beszedics Márton, Grácz Roland illetve László Noel)
 
(Köszönjük Keresztúri Attila segítségét!) 
Kép-szöveg: Jáger Levente