Csákovics Izlandon, a KNKSE bajban

Csákovics Nóra kedden írhatja alá új szerződését Izlandon, hogy rajta kívül ki lesz majd a jövő szombaton rajtoló NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban a Kiskunhalas NKSE keretének tagja, nem lehet tudni. Információink szerint a próbajátékon lévők még nem kaptak szerződést, de az elnök szerint pályán lesz a csapat a nyitófordulóban.

Egy friss hír a Kiskunhalas NKSE háza tájáról: Csákovics Nóra, a csapat átlövője kedden aláírhatja új szerződését, amely egy izlandi egyesülethez köti. Ő egészen biztosan nem lesz ott a szombaton rajtoló bajnokságban a halasi keretben. Azt sem lehet tudni, hogy az eddigi próbajátékosok, akik Kecskemétről, Lajosmizséről, Budapestről érkeztek a KNKSE-hez, kapnak-e szerződést. Eddig még nem volt megállapodás velük és könnyen lehet, hogy nem is lesz.

Információink szerint a szövetség is úgy adott engedélyt a halasiak indulásához, ha az első öt forduló során beszerzik a még hiányzó papírokat. Ha nem, akkor annak következményei lesznek.

Kovács Attila elnök ma délelőtti érdeklődésünkre azt mondta, vannak gondjaik, de ott lesz a csapat a rajtnál. Amint újabb részleteket tudunk meg, tájékoztatjuk olvasóinkat. Terveink szerint a kedd esti Sportmagazinban Kun István, a Kiskunhalas NKSE edzője lesz a vendégünk.

Jáger Levente