Családi nappal ünnepeltek a teniszezők (galériával)
Sport

Családi nappal ünnepeltek a teniszezők (galériával)

Családi napra várták a halasiakat szombaton, ugyanis akkor ünnepelte 30. születésnapját a Halasi Tenisz Club. A gyermekeknek külön is szerveztek programokat a délelőtt folyamán, délután pedig mazsorett-, harcművészeti-, tánc-, tornász, zumbabemutatókat láthattak az érdeklődők. Este pedig Falusi Mariann koncertje és egy szülinapi torta tette még feledhetetlenebbé az ünnepet.

Hámori Imre és Sárkány László harminc évvel ezelőtti gondolatából, szervezéséből született meg 1987. szeptemeberében a Halasi Tenisz Club. A Franczia Imre vezette egyesület úgy gondolta, családi nappal emlékezik meg az ünnepi évfordulóról. Délelőtt tenisztorna volt, amelyre tíznél is több páros nevezett a kánikula ellenére, a gyerekeket pedig légvár, arcfestés, állatsimogató, autópálya várta. Többen a HTC emblémáját festették fel a karjukra.

A jeles alkalomra Szenczi Lajos ötlete nyomán egy különleges installáció készült, amely teniszlabdák felhasználásával készült és jól szimbolizálta a jubileumot. A színpadon, illetve a színpad előtt pedig egymást érték a bemutatók. Mazsorettek, harcművészek, versenytáncosok, zumbások, fitneszesek, tehetséges gyermektáncosok, tornászok mutatkoztak be a közönségnek, a taps, siker nem maradt el. 

Finom falatokról Tóth István, Csitta finom grillételeivel gondoskodott, Franczia Imre klubelnök pedig átadta a díjakat a délelőtti temiszverseny főszereplőinek. A sportvezető egyben köszönetet is mondott mindenkinek, aki segítette a rendezvényt és reményét fejezte ki, hogy a következő években lesz majd lehetőség ilyen rendezvényekre. 

Az este legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye Falusi Mariann koncertje volt. Az énekesnő közvetlen személyisége, kiváló humora, fantasztikus hangja révén gyorsan belopta magát a közönség szívébe. A több mint egy órás fellépése után még arra is figyelt, hogy elénekelje a Boldog születésnapot, amikor az ünnepi tortát felszelték. A buli sem maradt el, Major Peti nosztalgiazenéje megtáncoltatta a klubtagokat és a hozzátartozókat.