Csatlakozz a 24 órás bringás kihíváshoz!
Sport

Csatlakozz a 24 órás bringás kihíváshoz!

24 órás kerékpározás a nagy kihívás, de ezen belül számos opció lehetséges. Kiskunhalas Város 24 órás kerékpározással nevezett a Kihívás Napja programhoz. A vállalás lényege az, hogy a Kihívás Napján, május 31-én, a városban legalább két fő mindig nyeregben legyen 24 órán át. A szervezők halasi és környékbeli bringásokat várnak a rendezvényre, hogy teljesüljön a vállalás. A rajt és a cél a Közösségek Háza lesz.

A Halasi Városmenedzser Kft. szervezői útvonalakat is ajánlanak a 24 órás kerékpáros kihíváshoz május 31-én, szerdán nulla órától. Az utóbbi évek leggyakrabban használt köre, a Kiskunhalas – Pirtó – Kiskunhalas szakasz, amelynek jelentős része a biztonságos kerékpárúton halad, de bármilyen más útvonalon is hozzájárulhatnak a bringás jelentkezők a halasi kerékpáros kihívás teljesítéséhez. 

A cél az, hogy legalább 2 ember folyamatosan úton és nyeregben legyen. Arról, hogy a folyamatosság teljesüljön, a szervezők várják az önkénteseket. Az előzetes jelentkezéseket Király Gábor szervező fogadja a (70) 385-5231-es telefonszámon. Az első kerékpárosok május 31-én 0 órakor indulhatnak a Közösségek Háza udvaráról.