Csernák négyes, Szpari ötös
Sport

Csernák négyes, Szpari ötös

A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonjában eddig egyáltalán nem vitézkedett a Kiskunhalasi Spartacus, sőt...Hat bajnoki mérkőzésen mindössze két döntetlenre futotta a srácok teljesítményéből. Ma Csernák Zsolt négyesével ötöst adott a Szpari.

Szombaton délután sem voltak túl biztatóak az előjelek a Tabdi KSE ellen hazai körülmények között. Meghatározó, alapemberek hiányoztak igazoltan a kezdő tizenegyből. Szerencsére azonban ezeket a negatív tényezőket sutba dobták a halasiak, ugyanis kifejezetten parádés első félidőt produkáltak Urlauberék. A friss igazolás Baranek tálalt kiválóan az 5. percben Csernák elé, aki megszerezte a találkozó első gólját. 1-0.

A 28.percben ismét ő ünnepeltette magát, a második gól apropóján. 2-0. A szünet előtti hajrában a vendég védők pofoztak egy beívelt labdát saját kapujukba. 3-0.

A térfélcsere újabb Csernák főszerepet prezentált. Zsolt a 60. és a 65. percben is bevette a vendégek kapuját.
Kiskunhalas Spartacus - Tabdi KSE 5-0.

A lefújást követően természetesen mindenki a szimpatikus tűzoltó, Csernák Zsolt teljesítményéről beszélt, négy gólt rúgni egy rangadón minden osztályban kivételes produkció. A Spartacus a jövő héten vasárnap Jászszentlászlón lép gyepre.

Szöveg: Tóth István