Csúcsjavító halasi úszók
Sport

Csúcsjavító halasi úszók

Hódmezővásárhely adott otthont a 13-14 éves korosztály legrangosabb megméretésének, az Országos Gyermek Bajnokságnak. A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesületet négyen képviselték, akik egyéni csúcsjavításokkal hívták fel magukra a figyelmet. 

Már 53. alkalommal rendezték meg az úszók Országos Gyermek Bajnokságát a 13-14 éves korosztály számára, ezúttal Hódmezővásárhely volt a házigazda. Mint megtudtuk, a szerdától szombatig tartó erőpróbára a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesületet négy versenyző képviselte. 

Bereczi Áronnak 100 méter háton a váltó első embereként, Tóth Benjaminnak és Fülöp Máténak 100 méter pillangón, László Dávidnak pedig 200 méteres mellúszásban sikerült közel két másodpercet faragni nevezési idején A program csúcspontja pénteken volt, ugyanis az egyéni számok mellett a 4x100-as vegyesváltóban is remekül helytálltak a fiúk. 

Novotny Attila és Csontos Kristóf tanítványai összesen 11-szer álltak rajthoz és ebből 8 alkalommal egyéni csúcs született. Kiskunhalas Város Önkormányzatának, a Merkbau Zrt., valamint a többi kitartó támogatónknak köszönhetően pedig reményteljes folytatás várható.