Dobogós KAC eredmények Félegyházáról
Sport

Dobogós KAC eredmények Félegyházáról

Jól sikerült a múlt szombati félegyházi felkészülési futóverseny a legfiatalabb atlétáknak – tudtuk meg Kaszap Imrétől, a Kiskunhalasi Atlétika Club (KAC) elnökétől. A felmérés mellett versenyrutint is szereztek az atléták, akik már a nyári pályaversenyekre fókuszálnak. A Kiskunfélegyházán rendezett Petőfi Sándor emlékfutás a belvárosában folyt és a KAC fiatal atlétái kiváló eredményeket értek el.

Múlt szombaton a Jogging Plus Egyesület szervezett Petőfi Sándor emlékfutást Kiskunfélegyháza belvárosában. A versenyzés  mellett a szervező klub célja a város értékeinek népszerűsítése és a sportturizmus élénkítése volt. Jó hangulat uralkodott mondta Kaszap Imre, a KAC elnöke, amelyről zenei produkciókkal is gondoskodtak a szervezők az útvonal mentén. 

A félegyházi sportegyesülettel egyébként is jó a kapcsolatunk – mondta a halasi klub elnök. Kölcsönösen látogatjuk egymás versenyeit. Hamarosan mi is vendégül láthatjuk őket Kiskunhalason a szeptemberben megrendezésre kerülő szüreti utcai futóversenyünkön. A szombati verseny nekünk egy felkészülés volt, ami a legfiatalabb atlétáinknak az eredmények mellett egyben versenyrutin szerzést is jelenett. Erre nagy szükségük lesz a közeli jövőben induló pályaversenyneken - zárta nyilatkozatát Kaszapa Imre.

A halasi klubvezető az alább eredményeket közölte szerkesztőségünkkel a félegyházi versenyről. A XXXI. Kiskun Kupa Petőfi emlékfutam KAC eredményei: 

200 m-es táv:  
Kovács Zara 1.hely, Németh Milán  1.hely
400 m-es  táv:   
Kovács Alex 4. hely
1000 m-es  táv:  
Németh Lénárd, Szilárd  4-7.hely, Varga Meredisz 4. hely, Meszes Mira 5.hely, Daroczi Bendegúz 4.hely, Horváth Anilla 4.hely, Horváth Alen 1000 m 6. hely

5 km-es táv: 

Hornyák Benett 1. hely
Lázárné Tallér Anita 2. hely
Kaszap Bence 3. hely
Meszes Mira 3. hely
Juhász- Rébék Áron 5. hely

10 km-es táv:

Fodor Bence 1. hely
Varga Médea 2. hely
Pap Ábel 2. hely
Juhász Gábor 4. hely

1848 m-es váltó:

Szülők csapata 3. hely (Németh Timi, Rajcsány Helga , Varga Györgyné)

Gratulálunk a KAC atlétáinak, edzőinek és a szülőknek a kiváló eredményekhez!

Képek forrása: Kiskunhalasi Atlétikai Club