Egy edzéssel vág neki a KNKSE
Sport

Egy edzéssel vág neki a KNKSE

Egy közös edzéssel vág neki az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság tavaszi sorozatának a Kiskunhalas NKSE. A csapat nehézségeiről több alkalommal írtunk már, Komáromi Endre edző azt mondja: mindennel együtt elszántan lépnek majd pályára a Kispest ellen.

 
Minden előzetes kósza híresztelés ellenére nem dobta be a kulcsot a Kiskunhalas NKSE és nekivágnak a bajnokság tavaszi sorozatának. Hivatalos tájékoztatás szerint mindenki egyénileg készült, Komáromi Endre edző szerint egy közös edzés van a hátuk mögött.
- Kár, hogy ezt a meccset nem az őszi idény végén játszottuk, amikor volt egy jó sorozatunk. A Kispest jó csapat, mi pedig elszántak vagyunk. A többi holnap kiderül - fogalmazott telefonos megkeresésünkre a szakember. Ami az ellenfelet illeti, Kispesten egy jól sikerült felkészülésről beszélnek.
 
Négy edzőmeccsből hármat nyertek, csupán az élvonalbeli MTK-tól szenvedtek vereséget. Ősszel idegenben jobban ment a kispesiteknek, mind hazai pályán, a nyolc győzelmük és öt vereségük a hatodik helyre elegendő. A vendégek legeredmlényesebb játékosa a 88 gólig jutó Szabó Edina, míg a halasiaknál Nagy Mariann vette be legtöbbször az ellenfelek kapuját, ő nyolcvan találtanál jár.
knkse
A két csapat őszi meccsén az akkor hazai pályán játszó Kispest 31-24-re nyert. A szombati találkozó 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a találkozót az Asztalos Bence, Bárkányi Gábor kettős vezeti.
Kép-szöveg: Jáger Levente
Tabella: Bereczki Zsolt