Egy gól három pontot ért

Remek győzelmet aratott a Kiskunmhalasi FC  a Kecel ellen. A B-pályán lejátszott mérkőzésen volt dráma bőven: kiállítás, sérülés és a mindent feloldó halasi gól, nem sokkal a lefújás előtt.

 
Szombaton az első tavaszi fordulóval elkezdődött a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. Az első forduló keretében a Kiskunhalasi FC a Kecel együttesét látta vendégül. A halasi fiúk edzőmérkőzésen kétszer is legyőzték mostani ellenfelüket, de a bajnokság teljesen más. Ezt sajnos jócskán megéreztük a koradélutáni összecsapáson.
 
Görcsösen, ötlettelenül, helyzetek nélkül focizott a KFC, a vendégek ellenben többször is veszélyeztették Gerner kapuját. 0-0-ás félidő után a második 45 percben felpörögtek a történések. Néhány keceli lehetőség után, egy izgalmas vendégattakot állított meg Máté-Tóth szabálytalanul, a játékvezető pedig rögtön piros lappal "jutalmazta" Luigi megmozdulást. Így 10 játékosra fogyatkozott a 60. percben a Halas. Néhány perccel odébb Nagy Dani sérült meg olyan súlyosan, hogy nem tudta folytatni a játékot.
 
Emberhátrányban és középhátvéd nélkül lódult neki a hajrának a Tápai-legénység. A vendégek többször is ziccerig, kapufáig jutottak, de a 89. percben gólt a Halas szerzett. Brindza ívelt a kapu elé egy szabadrúgást Farkas András pedig közelről pofozta be a labdát a vendégkapuba. A hosszabbításban tovább "nyomott" a Kecel, de maradt az eredmény. Kiskunhalasi FC-Kecel FC 1-0.
A jövő héten Kiskőrösön lép pályára a Kiskunhalasi FC.