Érmeket szereztek az Union Dojo Kiskunhalas versenyzői
Sport

Érmeket szereztek az Union Dojo Kiskunhalas versenyzői

Gyöngyösön rendezték meg a Kyokushin Karate Diákolimpia Országos Elődöntőjét, valamint egy knock down utánpótlás versenyt. Az Union Dojo Kiskunhalas versenyzői szép eredményeket érte el mindkét megméretésen - tudtuk meg Horváth Zoltán vezetőedzőtől. 

Huszonöt sportegyesület 210 versenyzője szerepelt Gyöngyösön, a Kyokushin Karate Diákolimpia Országos Elődöntőjében, valamint a párhuzamosan megrendezett knock down megméretésen. Eredetileg az Union Dojo Kiskunhalas hét versenyzővel szerepelt volna a rangos rendezvényen, végül négyen utazhattak el. Mint megtudtuk, a halasiak ismét remek eredményeket értek el.

A diákolimpián Figura Dorka ezüstérmes volt, így továbbjutott az országos döntőbe. Király Zsófi szintén ott lehet majd a májusi fináléban. Kollár Gergő és Flaisz Attila most nem tudott dobogóra állni ebben a szabályrendszerben, de nagyon edzőjük, Horváth Zoltán szerint tisztességgel helytálltak. Ami a konock down versenyt illeti, Kollár Gergő felállhatott a dobogó legfelső fokára, Flaisz Attila ezüstérmes volt, míg Figura Dorka a harmadik helyet szerezte meg.