Érmekkel hangoltak az Európa-bajnokságra a halasi lányok
Sport

Érmekkel hangoltak az Európa-bajnokságra a halasi lányok

Az év utolsó fit-kid versenyét rendezték Cegléden szombaton és vasárnap. Az országos bajnokság főpróbája volt az Európa-bajnokságnak, amelynek október végén Szófia lesz a házigazdája. A Halas Fitness Egyesület érmekkel hangolt a rangos megméretésre.

Cegléden rednezték meg az idei utolsó országos bajnokságot a fit-kidek számára. A két napos megméretésen ott voltak a Halas Fitness Egyesület versenyzői is. A lányok ismét kitettek magukért. Grand Prix győztes volt Sendula Jázmin (II. osztály „A”-kategória), valamint Csaba Liza  (II. osztály „A”-kategória). Az I. osztályú bajnokságban Farkas Adrienn a harmadik helyen végzett. A nagycsapatok versengésében a „Tango of Death" (Sendula Jázmin, Miskei Lotti, Hirsch Lizi, Szakál Fruzsina, Farkas Adrienn)  az első helyet szerezte meg. Ötödikként zárt az „Azték” (Czibolya Nóra, Csaba Liza, Hirsch Lizi). A II. osztály „A" egyéni kategóriában 1 volt Sendula Jázmin, Czibolya Nóra; 2. volt Csaba Liza, Miskei Lotti,Szakál Fruzsina; 3 volt Dervaderics Emma, 5. voltTakács Hanna Bíborka.

A második napon a II. osztály „B” egyéni kategóriában Fekete Blanka második., Gyenizse Zsófi harmadik, Ambrus Dóra ötödik, míg Huszár Anna Sára a hatodik helyet szerezte meg. A kiscsapatok versenyében a 4. „Baddy Girl”, (Miskei Lotti, Szakál Fruzsina, Gyenizse Zsófi) volt. A nagycsapatok között 2. volt a „Mexico" (Csaba Liza, Miskei Lotti, Szakál Fruzsina, Fekete Blanka, Gyenizse Zsófi, Sendula Jázmin). A duó  kategóriában 4. volt az „Ahhaa” (Miskei Lotti, Sendula Jázmin).