Érmekkel tértek haza Zalából versenytáncosaink
Sport

Érmekkel tértek haza Zalából versenytáncosaink

Két versenyhelyszínen idehaza és külföldön is parkettre léptek a Stúdió 2000 TSE versenytáncosai a hétvégén és remek eredményeket értek el – közölte hírportálunkkal juhász Ágnes a klub művészetei vezetője. Október 2-án Zalaegerszegen, és a szomszédos Szerbia fővárosában, Belgrádban jártak a Stúdiós versenyzők.

A Zala Openen Nagy Bence és Boros Lilla Csenge nagyot táncoltak három kategóriában is – közölte Juhász Ágnes. A D junior standard táncokban nyert a páros, a D junior latin táncokban, és az eggyel magasabb osztályban, a C kategóriában is másodikak lettek (címképen), így háromszor állhattak dobogóra Bence és Csenge.

Szabó Ádám és Csofcsics Csenge

Belgrádban a rising star latin versenyen Pölyhe Máté /Forma/ és Iszlatyi Kinga indultak, akik a középdöntőről épp lecsúszva a 13. helyen végeztek. Belgrádban, a World Open kiemelt WDSF verseny nagy mezőnyt vonzott a táncvilágából, mert 71 páros nevezett a nagy megméretésre, köztük Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/, valamint a Szabó Ádám és Csofcsics Csenge kettős.

Raul Szabolcs és Markó Virág

Szabolcs és Virág 30., míg Ádám és Csenge a legjobb 24-be jutva, a 23.helyen végzett! Nemsokára hazai terepen is szurkolhatunk a Stúdió 2000 versenyzőinek, hiszen november 12-én Kiskunhalas várja a hazai versenyzőket és szurkolóikat a RexTerra kupa keretében.

Kép: Stúdió 2000 TSE