Érmekkel tértek vissza a Halasi Farkasok
Sport

Érmekkel tértek vissza a Halasi Farkasok

Újra rendeztek birkózóversenyeket a hétvégén, a Halasi Farkasok újra szőnyegre állhattak - tájékoztatta hírportálunkat Csapi Antal, a Kiskunhalasi Birkózó Klub elnöke. Tatabányán és Kiskunfélegyházán is szép sikerek születtek.

 Ami a legfontosabb: újra volt birkózóverseny, amelyen a Halasi Farkasok is képviseltették egyesületüket. Csapi Antal, a Kiskunhalasi Birkózó Klub elnöke örömmel mondta, hogy jó eredményeket értek el a fiatalok. Tatabányán, a 10-11 évesek Magyar Bajnokságán a több mint 200 főt fölvonultató mezőnyben Puskás Bence és Cserkó József egyaránt ötödik lett. A múlt héten Győrben rendezték a 12-13 évesek Magyar Bajnokságát ahol Dobos Sólyom remek mérkőzéseket birkózva szintén az ötödik helyet szerezte meg.

Múlt szombaton a Kiskun Kupán vettek részt a Halasi Farkasok. Kiskunfélegyházán rendkívül népes mezőny jött össze, több mint 300 induló volt. Többek közt Erdélyből a Korond a Segesvár és Székelyudvarhely, Szerbiából Zenta és Magyarkanizsa csapatai is részt vettek a rangos megméretésen. A halasiak odatették magukat: Csikós Boglárka, Szécsényi Sára, Csikós Hunor megnyerte a versenyt. Dobos Donát élete első versenyén második, Cserkó Máté aki szintén először versenyzett harmadik helyen zárt. Dobos Botond harmadik, míg Cserkó József és Csikós Koppány ötödikként fejezte be a versenyt.