Félmaraton: Patocskai arany és ezüst
Sport

Félmaraton: Patocskai arany és ezüst

A hétvégén kétnapos, igazi szabadidős, sportos program keretében Csongrádon rendezték meg a II. Fussuk le! Fél és Negyedmaraton futóversenyt. A félmaraton versenyre május 21-én, vasárnap délelőtt került sor, amelyen rajthoz állt a Kiskunhalasi Atlétikai Club sportolója Patocskai Tamás is. A halasi atléta korosztályában első, abszolút kategóriában a második helyen végzett. (címképen Patocskai Tamás a dobogó legfelső fokán)

A hétvégén Csongrádon megtartott kétnapos esemény környezettudatos, sportos, szabadidős rendezvény volt. A szombati napon a helyes életmódról tartottak „egyél, mozogj, légy sportos” címszavakkal jellemezhető workshopokat. Másnap, május 21-én vasárnap rendezték meg a futóversenyeket negyed és félmaraton távokon különböző korosztályos értékelésekkel. Patocskai Tamás, a Kiskunhalasi Atlétikai Club (KAC) futója a félmaraton távon állt rajthoz és ért el első és második helyezéseket.

Patocskai Tamás útban az érmes helyezések felé

"Az év első igazán nyárias (30 fok feletti hőmérséklet) futóversenye volt a hétvégén, ahol a csodálatos Tisza mellett a hangulat is kiváló volt. Megviselt mindenkit a szokatlan meleg, de így is szép eredmények születtek, minden indulónak gratulálok! A versenyen az abszolút 2. helyet értem el, korosztályomban első helyezést félmaratoni távon a Kiskunhalasi Atlétikai Club színeiben. Hajrá KAC!" - írta közösségi oldalán a halasi atléta. A KAC sportolója írása végén ajánlást is tett: „Mindenkinek ajánlani tudom ezt a remekül megszervezett, jól futható pályán zajló, remek versenyt!”

Képek: Patocskai Tamás közösségi oldala