Fokozódnak az izgalmak (tabellákkal)
Sport

Fokozódnak az izgalmak (tabellákkal)

Tizenöt mérkőzés, kilencvenkilenc góllal. Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában is potyogtak a gólok a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokságon. Az igazi izgalmak azonban még hátra vannak, az utolsó körben kemény összecsapásokra lehet számítani.

 
Azért van még bőven kérdőjel, ugyanis mind a négy csoportban elég szoros az élmezőny. Egy győzelem vagy vereség helyezéseket javíthat, ronthat. Minden egyes pillanatnak, gólnak jelentősége lesz.
 
A nyitómeccsen a Cel teljesítette a kötelezőt és magabiztosan menetel a rájátszás A-ligája felé. A Rákóczi Kupára készülő tekósok szoros csatában győztek. Sokáig érett a nagy meglepetés, de a Randevúnak végül sikerült az egyenlítés a Connextion ellen, de pontvesztés sokba kerülhet a végleszámolásnál.
 
A Trinát szoros meccset játszott a Madosszal, míg a FC Plan-and-Bau és a Rose is gólzáporral jelezte, igényt tartanak az A-csoportos tagságra a rájátszás során. A fiatal Szilády simán nyert a gyengébbik nem ellen, a Szivacs pedig rangadót vesztett a Lindauval szemben.
 
A Totya egy sima ötöst rúgott a tekósoknak, továbbra is nyilttá téve a C-csoport végeredményét. Az alsóházi ragadón a Tricomp legyőzte és le is előzte a Csakkapura csapatát, míg Retro2 hatodik sikerét aratta az idei sorozatban. A Sóstó továbbra is magabiztos a téli kupán, míg Guguék hetet vágtak és ezzel ugyanannyi pontjuk van, mint az csoportot vezető Jóbarátoknak. A Kis-Itália laza hatost gurított a Kertvárosnak, amely egészen biztosan az A-csoport utolsó helyén végzett. A Rolló-Gazdabolt egy háromgólos győzelemmel hangult az utolsó fordulóra. 
 
Vasárnap minden eldől. Az A-csoportban többek között az a kérdés, hogy a Retro2 száz százaékos teljesítménnyel zárja-e az alapszakaszt. A B-ligában a Cel vív holnap élethalál harcot a rájátszás A-csoportjáért, de ebben lépéselőnyben van vele szemben a Lindau és a Plan-and-Bau is. Ráadásul ez utóbbi két csapat egymás ellen játszik majd.
 
A C-seket nem véletlen nevezték halálcsoportnak. A Rose, a Totya Boltja és a Sóstó is bekerülhet a folytatásban az A-ligába. Vasárnap Totya - Rose rangadó lesz. A D-csoportban az lesz a legfőbb kérdés, hogy Guguék vagy a velük azonos pontszámmal rendelkező Jóbarátok lesz-e a csoport győztese. Ezt egyébként az egymás elleni meccsen döntik majd el.
Eredmények:
 
B-csoport: Cel FC - Just For Fun 8-0 (gólszerzők: László Noel 2, ifj. Kamara Jenő 2, Kamara Jenő 2, Oláh Máté 2)
 
D-csoport: Másnaposok - Rákóczi2 1-2 (gólszerzők: Rodák Zoltán illetve Barta Patrik, Kerekes Márk)
 
C-csoport: Lottózó Randevú - Connextion 2-2 (gólszerzők: Brindza Tamás, Csíkos Tamás illetve Horváth Ákos, Krepsz Ferenc)
 
A-csoport: Trinát Junior - Madosz 2-1 (gólszerzők: Andróczki Tamás 2 illetve Németh Péter)
 
B-csoport. FC Plan-and-Bau - Fortunatus 12-2 (gólszerzők: Popán Tamás 5, Horváth Árpád 3, Trója Tamás 3, Horváth Ottó illetve Tilly Gábor 2)
 
C-csoport: Top-Ár-Bácskaagrár - Rose 2-10 (gólszerzők: Varga Líviu, Szalka Zsolt illetve Vata Zalán 4, Ladóczki istvén 4, Rádi Zoltán, Hérány Péter)
 
B-csoport: Faddikor KFC - Szilády Joma 1-4 (gólszerzők: Martonosi Erika illetve Tóth Ákos, Jurity Zsombor, Nagy Dávid, Horváth Henrik)
 
B-csoport: Szivacs FC - Lindau Logistic FC 1-2 (gólszerzők: Juhász László illetve Fekete Szabolcs, Ács László)
 
C-csoport: Totya Boltja - Rákóczi1 5-0 (gólszerzők: Szabó Norbert, Kazi László, Lőrincz Attila, Ficsor István, Willy Nnanna Edouard)
 
A-csoport: Csakkapura - Tricomp FC 2-4 (gólszerzők: Torma Dániel, Mészáros Balázs illetve Orbán Zsolt 2, Fülöp Csaba, Berta Csaba)
 
A-csoport: Retro2 - Rolló-Halas Kft. 4-2 (gólszerzők: Farkas András 2, Tóth Tamás, Csányi László illetve Mozgai Lajos, Csordás József)
 
C-csoport: Lever Valkom - Sóstó 0-10 (gólszerzők: Szabó Kornél 5, Kis Benedek 2, Kovács Máté 2, Kisa Péter 1)
 
D-csoport. Halaspack - Grund-Gugu FC 2-7 (gólszerzők: Bálint Gábor, Cserkó Rudolf illetve Török András 5, Sendula József, Juhász Gábor)
 
A-csoport: Kertvárosi Grund - Kis-Itália 0-6 (gólszerzők: Bisztrovics Róbert 3, Nyerges Attila, Hegyi Viktor, Máté-Tóth Viktor)
 
D-csoport: Rolló Gazdabolt - Szilády Retro 4-1 (gólszerzők: Vágó Andor 2, Teremi Zoltán, Tóth Zsolt illetve Rik Bence)
 
 
 
 
 
Kép-szöveg: Jáger Levente
Tabellák: Bereczki Zsolt