Folytassátok, fiúk!
Sport

Folytassátok, fiúk!

Nagyon jól tudják a Kiskunhalasi UKSC-nél, hogy roppant nehéz lesz tavasszal megtartani a jelenlegi harmadik helyet, de ennek érdekében mindent meg fognak tenni. A juniorok eddigi mérlege száz százalékos, a csapat arra készül, hogy hibátlan teljesítménnyel bajnoki címet nyerjen.

 
Szép és eredményes tavasz reményében vágott neki a felkészülésnek a Kiskunhalasi UKSC. A fiúk a vártnál is jobban szerepeltek ősszel,  ez pedig a tabella harmadik helyéhez volt elegendő. Tudják jól, hogy a tavasz sokkal nehezebb lesz, komoly mérkőzések várnak a csapatra. A realitás a 4-5. hely, de nagyon bíznak abban, hogy egy jó felkészüléssel oda lehet majd érni kora nyáron a dobogó harmadik fokára. Ennek érdekében három  tornán is szerepel majd a keret.
uksc
Az utánpótlás magasra tette a mércét. Nagy Ernő tanítványai száz százalékos őszt produkálva az első helyen várják a tavaszo folytatást. Nagy gólarányú sikerek, bravúros fordítások jellemezték a juniuorok játékát, ahol két csapatnyi játékos várja mindig a pályára lépést. Az őszi sorozat nagy fegyvertény, de még ettől is többet akar a csapat. Eltökélt szándék, hogy hibátlan tavaszt csinálnak végig és száz százalékos teljesítménnyel ünnepeljék meg a bajnoki címet.
felnott
Kép-szöveg: Jáger Levente
Tabellák: Bereczki Zsolt